Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Fialová: Ďalší lukratívny flek! Predstaví sa v tanečnej šou!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová

BRATISLAVA – Opäť sa ukáže v televíznej šou plnej tanca! Herečka Zuzana Fialová (35) dostala ponuku na poriadne lukratívny flek! Ako sme sa dozvedeli, po účinkovaní vo všetkých troch sériách markizáckeho Let´s Dance sa najnovšie predvedie v jojkárskom Show Dance!

Známa herečka Zuzana Fialová to s tancom jednoducho vie. V populárnej markizáckej šou Let´s Dance to už dokázala nielen ako tanečnica, ale aj ako porotkyňa a dokonca aj moderátorka. A túto "funkciu" si čoskoro opäť zopakuje. Nie však v Záhorskej Bystrici.

Ako totiž topky.sk pred pár dňami zistili, herečka dostala lukratívnu ponuku od konkurenčnej televízie Joj. Práve na jej obrazovkách by mala  moderovať Show Dance. A hoci sme už Zuzanu v súvislosti s týmto kšeftom oslovili pred časom, jasnú odpoveď sme dostali až dnes. 

„Na 93 % je to pravda. Zvážila som to a prišlo mi to praktické. Je to sedem večerov a budem s kolegami hercami. Poznám ich už strašne dlho a zaujímajú ma. Takže to bude ľahšia komunikácia,“ prezradila topkám Fialová, ktorá by mala moderovať tanečnú šou s Matejom Sajfom Cifrom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu