Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mórová vs. Mokrý: Teraz sa ukáže, kto je lepší!

Juraj Mokrý a Diana Mórová Zobraziť galériu (4)
Juraj Mokrý a Diana Mórová

BRATISLAVA – Veľká výzva! Herečka Diana Mórová (39) má šancu dokázať, či mala vo vzťahu s bývalým partnerom Jurajom Mokrým (32) navrch. Teda aspoň čo sa týka tanečných zručností.

Hviezda seriálu Panelák Diana Mórová sa v marci objaví v pripravovanej tanečnej šou televízie Joj s názvom ShowDance. V relácii sa okrem herečky objavia ešte tri jej kolegyne a štyria kolegovia z brandže. Diana však bude mať oproti ostatným súťažiacim umelcom sťaženú situáciu.

Diváci totiž od nej budú čakať, či jej to na parkete pôjde lepšie ako expartnerovi Jurajovi Mokrému, s ktorým sa rozišla pred niekoľkými mesiacmi. Moderátor totiž nasadil tanečnú latku veľmi vysoko. Po skončení markizáckej Let´s Dance 3 sa totiž môže pýšiť titulom Kráľ tanečného parketu.

V súvislosti s pripravovanou šou sme sa snažili spojiť s Dianou Mórovou. Chceli sme vedieť, ako odhaduje svoje šance, a či sa neobáva zvýšených tanečných nárokov na jej osobu. Herečka však nezdvíhala mobil a nereagovala na SMS. Treba však podotknúť, že predpoklady na úspech má veľké. V roku 2006 totiž zvíťazila v jojkárskej šou Hviezdy na ľade. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa jej bude na parkete dariť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu