Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jojka útočí na Markízu: Vyfúkla jej Let´s Dance!

Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová minulý rok kraľovali tanečnému parketu. Tento rok zrejme budú kraľovať dve dvojice. Zobraziť galériu (6)
Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová minulý rok kraľovali tanečnému parketu. Tento rok zrejme budú kraľovať dve dvojice.

BRATISLAVA - To je gól! Televízia Joj spustí s najväčšou pravdepodobnosťou na jar projekt Let´s Dance, v ktorom budú tancovať známe tváre. Podobný zámer má aj Markíza, ktorá pripravuje už štvrtú sériu osvedčenej šou.

Podľa našich informácií odkúpilo vedenie na Kolibe od spoločnosti FremantleMedia licencovaný formát s názvom Let´s Dance. V ňom by sa mali tiež predstaviť tancujúce celebrity, no v trochu inej pozícii, než poznáme z predchádzajúcich troch sérií odvysielaných na Markíze.

Malo by ísť o napodobňovanie tanečných scén zo známych filmov v humornom prevedení. Ako sa teda zdá, na jar si budú diváci vyberať medzi dvomi šouprogramami podobného charakteru. „K tejto téme sa zatiaľ nebudeme vyjadrovať,“ tají informácie o projekte hovorkyňa televízie Joj Tatiana Tóthová.

Od nášho zdroja sme sa dozvedeli, že prípravy na spustenie relácie sú v plnom prúde. Dokonca sa už aj šepká o menách, ktoré by sa v nej mali objaviť. Jedným z porotcov by mohol byť aj Ján Ďurovčík, ktorý hodnotil výkony tancujúcich celebrít vo všetkých troch sériách markizáckeho Let´s Dance.

A hoci má tento „kat“ momentálne pracovné aktivity v Čechách, kde sa objaví v porotcovskom kresle pripravovanej tanečnej šou televízie Prima, ponuku od Jojky by zrejme neodmietol. „Ak by to bolo v iný deň ako v nedeľu, kedy mám nakrúcanie pre českú televíziu, určite by som to zvažoval,“ nebráni sa tejto alternatíve. Nechajme sa prekvapiť, aké tváre sa nakoniec objavia v pripravovanom jojkárskom projekte.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu