Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Fialová a Židek sú ako malé deti: Takto sa bláznia na horách!

Zuzana Fialová a Radoslav Židek na svahu. Zobraziť galériu (3)
Zuzana Fialová a Radoslav Židek na svahu.

BRATISLAVA – Vedia si to poriadne užiť! Herečka Zuzana Fialová (35) a snoubordista Radoslav Židek (28) majú toho spoločného viac, akoby sa na prvý pohľad zdalo. Nedávno si totiž spoločne vyrazili na zasneženú Kubínsku Hoľu, kde sa poriadne vyšantili na svahu.

Nespútaná herečka Zuzana Fialová si posledné zimné dni užíva naplno. Spolu s olympijským medailistom z roku 2006 Radoslavom Židekom sa vyšantila na zasnežených kopcoch Kubínskej Hole, kde istý mobilný operátor organizoval Snowboard tour.

Obe známe tváre svojou prítomnosťou potešili nielen návštevníkov, ale najmä deti zo sociálne slabších rodín. Spolu s nadáciou Fialka sa im totiž herečka a športovec postarali o skvelú zábavu. Okrem snoubordovania si mohli deti so Zuzanou a Radom vyskúšať napríklad jazdu na nafukovacích kolesách, či snežných skútroch.

Topky.sk zisťovali, ktorý z týchto adrenalínových zimných športov tmavovlasú herečku najviac bavil. "Všetko bolo fajn. Ja som sa na tom skútri cítila ako Tomb Raider-ka. Tá je totiž mojou obľúbenou počítačovou postavou," vysvetľovala nám Zuzana, ktorá sa na svahu poriadne vybláznila. "Zabávala som sa úplne najlepšie. Aj Žideka som zguľovala," netajila Fialová. Tá sa k snoubordingu dostala prostredníctvom svojej nadácie, pričom ju do tajov tohto športu zasväcoval ten najpovolanejší - strieborný olympijský medailista Rado Židek. 

Svoje schopnosti herečka najbližšie otestuje už tento víkend. Ako sme sa totiž dozvedeli, opäť sa chystá na hory. Tentokrát však vymení Kubínsku Hoľu za Donovaly.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu