Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kyprá seriálová hviezda: Bujné vnady ukazuje už aj na titulke!

Christina Hendricks na obálke magazínu New York Zobraziť galériu (13)
Christina Hendricks na obálke magazínu New York

LONDÝN – Celý jej život sa točí okolo nádherných dámskych tvarov! A hoci Christina Hendricks (34) pri poznámkach na jej ukážkové krivky už len gúľa očami, obdivovatelia ženskej krásy sa na ňu stále nemôžu vynadívať. Takéhoto poprsia sa jednoducho nikto nevie nabažiť!

Úplne prirodzená, a predsa výnimočná! Aj keď sa americká ryšavka od množstva atraktívnych mamičiek po celom svete až tak veľmi neodlišuje, v hereckej brandži plnej superštíhlych kolegýň s konfekčnou veľkosťou 0 zaručene vytŕča z radu. Jej prirodzená farba je blond, hrivu si na ohnivú červenú farbí od desiatich rokov a len o niečo neskôr sa dočkala záujmu zo strany mužov. Ako však sama tvrdí, začiatky neboli ľahké a reči ohľadne svojej postavy doslova neznášala: „Spočiatku to trochu zraňovalo moje city. Vždy, keď niekto neustále rozpráva o vašej postave, znervózniete, cítite sa skutočne nesvoja. Tvrdo som makala a jediné, o čom všetci hovorili, bolo moje telo!“

V Christininom prípade možno až ironicky vyznieva fakt, že svoju kariéru v šoubiznise odštartovala ako modelka, pričom väčšinou fotila pre katalógy. Jednu sezónu sa jej však agent narovinu opýtal: „Zlato, narástli ti prsia?“ Dnes je hereckou divou na plný úväzok s troma novými filmami vo vrecku a s hŕstkou snímok na zváženie. Na otázky okolo svojej figúry stále odopvedá znudene, pretože jej to „zanecháva pachuť v ústach“. Na neutíchajúcu pozornosť si však postupne zvykla a jedného dňa sa z nej bude možno ešte veľmi tešiť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu