Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenský spevák Tomi: Takto to rozbalil s Backstreet Boys!

Tomi Popovič a Backstreet Boys Zobraziť galériu (2)
Tomi Popovič a Backstreet Boys

BRATISLAVA - Slovenský spevák Tomi Popovič bol predskokanom americkej popovej skupiny Backstreet Boys (BSB) na japonskej časti ich turné This Is Us Tour.

Na poslednom koncerte sa k slovenskému spevákovi pridali na pódiu členovia skupiny Brian Littrell a A. J. McLean. Zaspievali s ním jeho pieseň You Can Tell Me, ktorú Tomi Popovič pôvodne napísal pre Backstreet Boys, ale napokon vyšla len na jeho albume. "Bol to neuveriteľný zážitok," uviedol spevák a dodal, že po koncertoch bol "zavalený masou ľudí na podpisy a fotenie".

Tomiho Popoviča prizvala štvorica z Backstreet Boys na spoluprácu počas ich novembrového koncertu v Bratislave. Ako predskokan spieval 30 minút na polovičný playback a predstavil piesne zo svojho aktuálneho albumu Virtuálna láska (2009). Podľa jeho slov ho napokon videlo približne 70-tisíc ľudí.

Tomi má na svojom konte dva štúdiové albumy, druhý s názvom Virtuálna láska vznikol v USA, kde hudobník pôsobí už 13 rokov. Napriek tomu, že sa zdržiava viac v zahraničí ako doma, spolupracuje tiež so slovenskými interpretmi. Je autorom skladieb Príbeh od Tiny a Rytmusa a Ja a Ty od Anity Soul, producentsky sa podieľal na aktuálnom Rytmusovom albume Kral (2009).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu