Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľká výzva pre speváka Tomiho Popoviča: Spolupráca s Backstreet Boys!

Tomi Popovič a Backstreet Boys Zobraziť galériu (3)
Tomi Popovič a Backstreet Boys

BRATISLAVA - Slovenský spevák Tomi Popovič bude predskokanom americkej popovej skupiny Backstreet Boys (BSB). S legendárnou chlapčenskou kapelou absolvuje koncertnú šnúru po Japonsku.

V rámci časti ich koncertnej šnúry This Is Us Tour v Japonsku sa Slovák predstaví celkovo na šiestich koncertoch. A to v Tokiu, Kóbe a meste Nagoja.

Ako predskokan bude Tomi spievať 30 minút na half playback. Predstaví piesne zo svojho aktuálneho albumu Virtuálna láska (2009), ktorý je novinkou aj na japonskom hudobnom trhu. Talentovaného hudobníka bude mať možnosť vidieť niekoľko tisíc divákov. "Kapacita jedného vystúpenia je 20 000 návštevníkov," uviedol Tomi, ktorý na pódiu nebude sám. Spoločnosť mu budú robiť tri tanečnice.

Chalani z BSB ho na spoluprácu prizvali počas svojho novembrového koncertu v Bratislave. "Riešilo sa to cez USA a Japonsko tri mesiace. Nakoniec to vyšlo," uzavrel Tomi.

Spevák má na svojom konte dva štúdiové albumy. Druhý s názvom Virtuálna láska stihol vydať ešte koncom roka 2009. Album vznikol v USA, kde hudobník pôsobí už 13 rokov. Napriek tomu, že sa zdržiava viac v zahraničí ako doma, spolupracuje tiež so slovenskými interpretmi. Je autorom skladieb Príbeh od Tiny a Rytmusa a Ja a Ty od Anity Soul. Producentsky sa podieľal na aktuálnom Rytmusov albume Kral (2009).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu