Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Czoborová dochrámaného milenca nešetrí: Musel odhodiť barly a ísť na ples!

Zora Czoborová a jej priateľ Boris. Zobraziť galériu (20)
Zora Czoborová a jej priateľ Boris.

BRATISLAVA – Vynahradili si to! Exfitneska Zora Czoborová (43) sa tento rok kvôli zdravotným komplikáciám svojho priateľa Borisa Baligu nemohla zúčastniť najprestížnejšej udalosti roka - Plesu v opere. Keďže na ňom chýbala, náhradou jej bol piatkový Diamantový ples. Tam prišla aj s krívajúcim partnerom!

Na začiatku roka sme vás na topkách informovali o tom, že Czoborovej priateľ Boris si spôsobil nepríjemné zranenie. Pri hokeji si zlomil pravú nohu tak nešťastne, že ho dokonca museli operovať. Zora, ktorá sa veľmi rada zabáva, si teda kvôli tejto nehode musela odpustiť účasť na Plese v opere.

Plesový deficit si však vynahradila v piatok večer, kedy prišla do novej budovy SND, kde sa konal prvý ročník Diamantového plesu. „Priviedlo nás sem pozvanie a dobrá spoločnosť," uviedla dôvody svojej účasti bývalá fitneska.

Tmavovláska sa väčšinu času zdržiavala za stolom alebo si vychutnávala program postávaním pri parkete. Borisa mala stále po boku. A to i napriek tomu, že pohyb mu očividne spôsoboval problémy. Veď iba s ťažkosťami zvládal prechod cez schody a počas chôdze cez parket sa jeho krívanie nedalo prehliadnuť.

Kvôli týmto ťažkostiam si s ním parketová levica Zora nemohla zakrepčiť.  „Určite si nezatancujeme," prezradila s poľutovaním tmavovláska. „Môj priateľ ešte nie je na tom tak dobre,“ dodala. Keďže bol však jedným z tanečníkov, ktorí otvárali ples, jej bývalý partner z Let´s Dance Erik Ňarjaš, zaujímalo nás či za neho na chvíľu Borisa nevymení. „Rada sa zabávam, ale nemusí to byť vždy len o tanci," odpovedala.

Asi predpokladala, že Erik sa jej nebude môcť venovať. Ňarjaš sa totiž na parkete vykrúcal s organizátorkou Danielou Kralevich. Tá sa v tanečníkovom náručí poriadne odviazala. 

Nielen plesať, ale hlavne podporiť dobrú vec, prišli aj iní prominentní hostia. Výťažok z tejto spoločenskej akcie totiž poputuje na Kliniku pneumológie a ftizeológie v Bratislave. Okrem tých, ktorí prišli hlavne pracovne - Aneta Parišková, Karol Farkašovský, Sisa Sklovská, skupina Tublatanka, Berco Balog, zavítali na Diamantový aj Zita Furková, Maroš Kramár, Oliver Andrásy a Jozef Oklamčák s manželkami. Rozruch spôsobila aj návšteva od susedov - Vendula Svobodová, vdova po slávnom hudobnom skladateľovi Karolovi Svobodovi.

Pre viac informácií o plese kliknite SEM! 

VIDEO: Takto to vyzeralo na prvom ročníku Diamantového plesu. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu