Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Mendrejová, Plháková a ďalšie v mini sukničkách: To sú ale stehienka!

Mendrejová a ďalšie dámy v minisukničkách ukázali stehienka. Zobraziť galériu (15)
Mendrejová a ďalšie dámy v minisukničkách ukázali stehienka.

BRATISLAVA/BANSKÁ ŠTIAVNICA – Dráždivé a sexi! Počas piatkového večera sa to v banskom meste hemžilo vyzývavými dámami v zvodných maskách. Na svedomí to mal exminister Ľudovít Kaník (44), ktorý vo svojom hoteli v Banskej Štiavnici usporiadal už 18. ročník vychýreného maškarného bálu. Topky.sk boli pri tom!

Outfitom dráždili nejedného pána! Na piatkovom maškarnom plese v Banskej Štiavnici, ktorého sa zúčastnilo približne dvesto hostí, nebola núdza o zvodné masky. Dámy zahodili zábrany a predviedli sa v kostýmoch, ktoré by sme na nich inokedy zrejme len márne hľadali.

Napríklad exposlankyňa Zuzana Plháková sa zahrala na španielsku tanečnicu kankánu, z Miss Universe Denisy Mendrejovej sa zasa stala sladká školáčka. Hostiteľka večera Darina Kaníková sa ukázala v kostýme upírky.

Napriek tomu, že sa tieto dámy predviedli v diametrálne rozdielnych maskách, predsa len mali niečo spoločné. Okrem skvelej figúry a blond vlasov si totiž zvolili rovnakú dĺžku sukne. Tá im siahala tesne pod zadoček. Pánom sa tak naskytol pohľad na ich sexi stehienka. A bolo sa veru na čo pozerať! Veď posúďte sami v našej GALÉRII!

Hlasovať za tú naj masku budete môcť už dnes popoludní na topkách!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu