Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Milionársky žúr v Tatrách: Takto sa zabávali boháči!

Boháči Patrik Tkáč, Ivan Jakabovič a Boris Kollár. V pozadí luxusný tatranský hotel. Zobraziť galériu (31)
Boháči Patrik Tkáč, Ivan Jakabovič a Boris Kollár. V pozadí luxusný tatranský hotel.

ŠTRBSKÉ PLESO – Luxus a prepych! Presne v tomto duchu sa niesol víkend vo Vysokých Tatrách, kde sa konal turnaj v konskom póle. Túto prestížnu udalosť si nedali ujsť slovenskí a českí miliardári, bankári či ľudia z oblasti politiky. O všetkých bolo počas trvania podujatia kráľovsky postarané. Svedčí o tom aj cena za usporiadanie podujatia, ktorá sa údajne vyšplhala na milión eur.

VIP hostí organizátori doslova rozmaznávali. Vo vyhradených priestoroch mali významní návštevníci k dispozícii kulinárske špeciality od výmyslu sveta. Morské krevety, ustrice, kraby, ale aj jedlo zo slovenskej kuchyne ako napríklad bryndzové pirohy. Na tom všetkom si mohli pochutnať. Delikatesy potom zapili drahými značkovými vínami a šampanským.

Pohodlie im zabezpečovali vo VIP stanoch kožené sedačky obložené kožušinami. Dojem honosnosti ďalej umocňovali zrkadlá v starodávnom štýle, drahá kvetinová výzdoba či sviečky. Príjemnú atmosféru dotvárala živá hudba. Napríklad černošská jazzová kapela.

Starostlivosť o významných hostí však nekončila za bránami VIP priestorov. K dispozícii totiž mali luxusné bavoráky so šoférmi, ktoré im nonstop zabezpečovali dopravu medzi hotelmi, kde boli ubytovaní, a miestom konania turnaja.

Viac informácií a fotografií nájdete v našej GALÉRII!

Súvisiace články:

J&T BANKA TROPHY VYHRAL BMW TÍM

Slovenská a česká smotánka na póle v Tatrách: Kollár nesmel chýbať!

PATRIK TKÁČ: PÓLO NEHRÁM, ALE MÁM HO RÁD

Honosná šou plná celebrít: Toto tu ešte nebolo!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu