Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Honosná šou plná celebrít: Toto tu ešte nebolo!

Hostí bude na Štrbskom plese sprevádzať moderátor Matej Sajfa Cifra. Zobraziť galériu (5)
Hostí bude na Štrbskom plese sprevádzať moderátor Matej Sajfa Cifra.

BRATISLAVA/ŠTRBSKÉ PLESO – Už dnes vypukne honosná zábavka bohatých! Vysoké Tatry sa na najbližšie dva dni stávajú prehliadkou luxusných áut, výnimočného jedla a významných osobností. A to všetko kvôli najdrahšiemu športu na svete – konskému pólu.

Prvýkrát sa na Slovensku odohrá turnaj v póle. A to na zamrznutom jazere Štrbského plesa. Kvôli tejto príležitosti priviezli organizátori 60 špeciálnych koní. Hodnota každého je zhruba 30 tisíc € (približne milión korún). Pre tátošov je zabezpečený maximálny komfort v garážach päťhviezdičkového luxusného hotela.

Kráľovsky však nebude postarané iba o kone, ale aj o hostí. Slovenskej smotánke, medzi ktorou nebudú chýbať významné osobnosti finančného, politického a spoločenského života, sa dostane maximálnej pozornosti. Vo VIP stanoch pre nich budú pripravené rôzne lahôdky od ustríc až po kaviár.

Celková cena podujatia sa podľa medializovaných informácií vyšplhala na milión eur. Nádych jedinečnosti dodá turnaju v póle aj svetová premiéra nového luxusného bavoráku. Pred slávnostným odhalením na Medzinárodnom autosalóne v Ženeve ho bude môcť zhliadnuť iba úzka skupina hostí.

Táto výnimočná akcia však nebude iba záležitosťou pre hŕstku vyvolených. Na svoje si prídu aj "bežní" ľudia, ktorí si chcú pozrieť turnaj. Okrem sledovania zápasov póla si budú môcť aj sami vyskúšať túto hru. Pripravená je tiež možnosť letu v teplovzdušnom balóne, či vyhliadková jazda na koni. Príjemnú zimnú atmosféru bude dotvárať galéria ľadových sôch.

 FOTO: Luxusný automobil je už pripravený na slávnostné odhalenie.

Honosná šou plná celebrít:
Zobraziť galériu (5)

EXKLUZÍVNE Rozhovor s organizátorom Patrikom Tkáčom



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu