Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Podraz na Šimkovičovú: Markíza na ňu opäť kašle!

Martina Šimkovičová. Zobraziť galériu (4)
Martina Šimkovičová.

BRATISLAVA - Obišli ju! Martina Šimkovičová (38) sa už počas predchádzajúcich ročníkov Let’s Dance vyjadrila, že by si rada v tejto šou zatancovala. Napriek tomu ju však Markíza v rámci príprav na túto súťaž znovu odignorovala! Dlhoročná televízna tvár pozvánku na parket totiž ani tento rok nedostala.

Martina Šimkovičová by už mala dostať príležitosť! Hneď v prvej sérii tanečnej súťaže sa na parkete ladnými pohybmi predviedla Marianna Ďurianová. Potom nasledoval jej kolega Rasťo Žitný a v tretej sérii tancovala Miriam Kalisová, ktorá bola pomerne čerstvou posilou markizáckeho spravodajstva. Dokonca aj Patrik Švajda už predviedol svoje tanečné umenie v Bailande, kde proti nemu súťažila jeho partnerka Zlatica Puškárová.

Zo žien v spravodajských kreslách je teda Martina Šimkovičová poslednou, ktorá nedostala tanečnú šancu. A tak to aj naďalej zostáva. Podľa našich informácií s ňou nerátajú ani tento rok.  Keď sme totiž zisťovali, či si na ňu tento raz štáb Let’s Dance spomenul, dostali sme jednoznačnú odpoveď.

„Nie, oslovená som nebola. Ani by som takúto ponuku nečakala,“ povedala nám Šimkovičová. A to je pri štvrtej sérii už tak trochu aj trápne. Prečo Markíza takto ignoruje svoju dlhoročnú tvár? Veď Šimkovičová bola vždy u divákov obľúbená a od Telerána sa cez Cestoviny a Športové noviny vypracovala až na moderátorku hlavnej spravodajskej relácie.

Otázku ohľadom Martininej neúčasti v Let’s Dance sme položili aj PR oddeleniu Markízy. „Ku kastingu Let’s Dance sa Tv Markíza v tejto chvíli ešte nebude vyjadrovať,“ odpovedala nám klasickou formulkou hovorkyňa Oľga Dúbravská. Uvidíme, aký dôvod televízia uvedie, keď už budú zoficiálnené mená tancujúcich celebrít, medzi ktorými nebude Šimkovičová figurovať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu