Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Šimkovičovej strach o život: Ide do „pekla“!

Martina Šimkovičová Zobraziť galériu (8)
Martina Šimkovičová

BRATISLAVA – Už o pár dní bude na vlastnej koži zažívať drámu! Markizácka moderátorka Martina Šimkovičová (37) sa chystá na dovolenku do zemetrasením sužovaného Talianska. Pre topky.sk prezradila, že má strach.

Sympatická moderátorka Martina Šimkovičová má tieto dni doslova cestovateľské. Pre topky.sk prezradila, že Veľkonočné sviatky trávila s rodinou na lyžovačke v Rakúsku. Najnovšie si to však namierila do Talianska. A práve na miesto, ktoré nie je príliš vzdialené od oblasti Abruzzo, kde len nedávno zažili obyvatelia silné otrasy zeme.

Doteraz tam zahynulo približne 300 ľudí a podľa Amerického ústavu pre geologický prieskum mal jeden z otrasov v meste Aquila silu 5,2 stupňa Richterovej stupnice. Zacítili ho ľudia až v Ríme, ktorý je odtiaľ vzdialený približne 100 kilometrov.

A práve do Ríma pocestuje aj plavovláska. „Chystáme sa na lyžovačku a potom ideme do Talianska. Tam bolo to zemetrasenie, tak uvidíme,“ povedala pre topky.sk pred pár dňami Šimkovičová, ktorá nám mimo kamery prezradila, že má z dovolenky veľký strach. Práve kvôli silným otrasom. „Obávam sa, ale uvidíme, ako to bude,“ dodala moderátorka. Snáď dopadne jej pobyt bezproblémovo.

 

Sledujte TOPKY TV: Martina Šimkovičová o cestovných plánoch.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu