Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Sexi 20-ka v bielizni: S telom "krv a mlieko"... A hromadou tetovania!

Potetovaná Peaches Geldof Zobraziť galériu (3)
Potetovaná Peaches Geldof

LONDÝN - Len nedávno prekročila prah dospelosti, no zásobu tetovaní má ako rocková legenda! Aby ich dcéra britského hudobníka Boba Geldofa ukázala v plnej kráse, už opäť sa vyzliekla. A hoci figúra rebelky Peaches (20) vyzerá na zahryznutie, ťažko uveriť, že práve toto telo sa stalo vzorom pre mladé dievčatá!

Necudné, dráždivé a možno až priveľmi dospelé! Také sú zábery pohľadnej blondínky, ktorá si zapózovala len v sexi súpravičkách módnej značky Miss Ungaro. Jej tvárou sa stala ešte minulý rok a s úlohou modelky sa zžila dokonale. Sporo odetá a s výrazným červeným rúžom sa pretŕčala síce na kolotočoch a autíčkach, no výsledným fotografiám nezabudla dodať patričný erotický náboj. Takto totiž vyzerá mladšia verzia ženy-vampa na love!

Aj keď sa Peaches môže pochváliť zdravým zovňajškom, ktorý má od vychudnutých manekýnok na míle ďaleko, britským mamám sa v role inšpirácie pre ich dcéry ani trochu nepozdáva. Hlboké vrásky im totiž robí séria neuveriteľných 22 obrázkov, ktoré si táto hviezdička nechala vytetovať na rôznych častiach tela. Tie prišli na pretras pred rokom, keď ako sladká devätnástka šantila v morských vlnách hore bez. Paparazzom vtedy ukázala, že je "vyzdobená" nielen drobnými symbolmi, ale aj dlhými citátmi, či dokonca retiazkou z margarétok cez takmer polovicu tela. Zaujímavosťou pritom je, že všetky sa vzťahujú k jej priateľom či milencom!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu