Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Mrazivé FOTO britskej hviezdy: Zachytila krásneho synčeka aj ducha!

Peaches Geldof na spoločnej fotke so synčekom údajne zachytila cudziu ruku. Tá by mohla patriť duchovi v jej dome. Zobraziť galériu (6)
Peaches Geldof na spoločnej fotke so synčekom údajne zachytila cudziu ruku. Tá by mohla patriť duchovi v jej dome. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN – Obklopujú ju paranormálne javy? Každá novopečená mamička sa svojho prírastku doslova nevie nabažiť a fotí sa s ním pri každej príležitosti. Pri jednej z takýchto chvíľ však Peaches Geldof (24) narazila na niečo prinajmenšom zvláštne. Vyrobila autoportrét, na ktorom jej okrem nádherného synčeka robí spoločnosť cudzia ruka.

Záhada, z ktorej naskakujú zimomriavky! Aj keď sme vám na Topkách ukázali Peaches Geldof s prevráteným kočíkom pri hrozivo vyzerajúcej nehode, ako matka nie je úplne na zahodenie. Dôkazom môže byť roztomilý záber spoločného kúpeľa, o ktorý sa nedávno podelila prostredníctvom Instagramu. No hoci so synčekom Astalom pôsobila roztomilo, priplichtila sa k nim cudzia ruka, ktorú si plavovláska nevie vysvetliť.

Britská televízna moderátorka a modelka sa kúpala so svojím potomkom a fotila mobilným telefónom, keď si na jednom zo záberov všimla, že pri vlasoch má zvláštnu ruku. Tá vraj nemohla patriť jej ani drobcovi, ktorého mala pred sebou: „Nie, nie je to moja ruka – jednou som okolo pása držala syna počas fotenia a druhou fotoaparát. Tá ruka je navyše okolo môjho pleca. Ak by som to urobila sama, bol by to úplne čudný uhol. Aké desivé!!“

Nevysvetliteľný jav verejnosť zaujal natoľko, že sa mu dokonca venovali aj britské médiá. Dcéra hudobníka Boba Geldofa v nich vyjadrila svoje domnienky: „Tento dom v 20. rokoch 19. storočia postavil bohatý muž so svojou tehotnou manželkou. Tá ale porodila mŕtve dieťa a bola taká zdrvená smútkom, že sa zbláznila. Potom sa utopila vo vani. Možno ruka patrí jej“ Napriek tomu, že v dome sa podľa všetkého udiala tragédia, podľa Peaches má milú atmosféru. Blondínka však pre istotu necháva dvere do spálne otvorené.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu