Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dámy, pozor na šialené diéty: Toto mladučkej modelke (†25) pomohlo do hrobu!

Peaches Geldof sa z vypapanej prominentnej dcéry vďaka extrémnym diétam stala vyziabnutou modelkou. Zobraziť galériu (8)
Peaches Geldof sa z vypapanej prominentnej dcéry vďaka extrémnym diétam stala vyziabnutou modelkou. (Zdroj: profiemdia.sk)

LONDÝN – Kruto doplatila na drastické diéty! Presne na tom sa zhoduje okolie len 25-ročnej Peaches Geldof, ktorá náhle zomrela pred pár dňami za doteraz nevyjasnených okolností. Príčinu smrti neodhalila ani pitva, no najbližší už tušia, čo ich milovanú plavovlásku stálo život. O nečakaný kolaps organizmu sa s najvyššou pravdepodobnosťou postarala nebezpečná kombinácia bulímie a anorexie.

Zahrávala sa so zdravím! Hoci Peaches Geldof v tínedžerskom veku patrila k zaobleným dievčatám, po pôrode dvoch synov bola štíhla ako prútik. Pýtate sa, ako je to možné? Keďže sa plavovláska objavovala na televíznych obrazovkách a pôsobila aj ako modelka, neostávalo jej nič iné, ako získať vychudnutú figúru za každú cenu. Svoje telo utrápila diétami pozostávajúcich zo štiav, vďaka ktorým celé dni neprijímala žiadnu tuhú stravu.

„Pijem šťavy. Odšťavíte si zeleninu a pijete to trikrát denne. Je to kruté. Obyčajne to robím celý mesiac. Mám dni, keď sa zobudím a pomyslím si, aká som tučná,“ prezradila Peaches ešte v roku 2011 v rozhovore pre magazín OK!. Ako sa zdá, odvtedy sa na jej jedálnom lístku nič k lepšiemu nezmenilo, práve naopak. Britská hviezda sa, nanešťastie, inšpirovala u svojej matky Pauly, ktorá odišla na onen svet v roku 2000.

„Robil som si starosti o to, koľko Peaches schudla. Bolo evidentné, že zápasila s problémami vlastnej sebaúcty. Aj jej matka trpela veľmi vážnou anorexiou a brala drogy. Peaches si dokonca nechala napichať pery ako kedysi Paula,“ zdôveril sa médiám rodinný priateľ Gerry Agar. Pred oficiálnym uzavretím záhadného prípadu ešte musia prebehnúť toxikologické testy. Zatiaľ to však vyzerá tak, že u mladej celebrity nastala náhla zástava srdca v dôsledku predchádzajúcich drastických diét a užívania drog.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu