Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Heribanová na Plese v opere: Šetrila, kde sa dalo!

Alena Heribanová Zobraziť galériu (5)
Alena Heribanová

BRATISLAVA – Za šaty, účes ani make-up nemusela nič cvakať! Moderátorka Alena Heribanová (54), ktorá spolu s manželom Jozefom (56) nevynechala ani jeden Ples v opere, si to tento rok skvelo zariadila. Topky.sk zistili, že účasť na najprestížnejšej akcii ju takmer nič nestála.

Sympatická moderátorka Alena Heribanová sa aj tento rok predviedla v Slovenskom národnom divadle v krásnej, no zapožičanej, róbe. Poklonu jej šatám zložil aj náš stylista a vizážista Ivan Bednárik v topkárskej rubrike Módne (s)hity. „Krásne šaty, v ktorých na mňa pôsobí ako jemná víla,“ rozplýval sa nad jej outfitom odborník.

Keď sa však pozrel na moderátorkinu vizáž, našiel nejaké tie chybičky krásy. „Výhrady mám k make–upu a účesu. K takejto voľnej róbe by som totiž odporučil skôr niečo jednoduchšie. Napríklad rozpustené vlasy a jemnejšie líčenie,“ povedal Bednárik.

Keďže Topky TV Heribanovú vyspovedali na Plese v opere, zistili sme dôvod, prečo jej chýbal kúsok k dokonalosti. „Ja som ráno nakrúcala Anjelov strážnych a domov som prišla o piatej. Účes aj make-up mám od rána z výroby,“ netajila brunetka, ktorá vďaka svojej práci ušetrila aj nejaké to euro.

 

Sledujte TOPKY TV: Manželov Heribanovcov sme vyspovedali na Plese v opere.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu