Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nepozorná Natalie Portman: Šaty jej odhalili bradavku!

Natalie Portman Zobraziť galériu (10)
Natalie Portman

WASHINGTON – Spoločenské oblečenie bez podprsenky sa v súčasnosti teší nemalej obľube, no zároveň je zdrojom celkom slušných faux pas. Svoju elegantnú večernú róbu prišla predviesť aj hollywoodska herečka Natalie Portman (27). Pri detailnejšom pohľade však šaty až tak decentné neboli.

Hviezda novej sci-fi trilógie Star Wars sa postarala o príjemné spestrenie na večierku s názvom White House Correspondents' Dinner. Pôvodný zámer tejto mladej celebrity bolo nevyvolať žiaden rozruch a nutne odbaviť pár povinných fotografií pre novinárov.

Vtedy zrejme ani len netušila, aký pohľad jej nevýrazné šaty všetkým naokolo poskytnú. Vrchná časť jej ošatenia totiž mierne skĺzla nadol, vďaka čomu sa dostal priehľadný pásik práve na jej bradavku. Tam aj poslušne dlhšiu časť večera zotrval. Uvidíme, či po tejto skúsenosti zváži herečka nosenie podprsenky na spoločenské akcie.

Sympatická Natalie Portman sa najbližšie objaví v romantickom filme s názvom New York, I Love You. V hlavnej úlohe si tu zahrala po boku známejších osobností ako je Scarlett Johansson alebo Orlando Bloom.

Nepozorná Natalie Portman: Šaty
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu