Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Z nežnej Natalie Portman vášnivá milenka: V šťavnatom sexe so ženou!

Natalie Portman a Mila Kunis Zobraziť galériu (12)
Natalie Portman a Mila Kunis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Takto sme ju doteraz nepoznali! Éterická kráska s nevinnými črtami sa už čoskoro predstaví vo vzrušujúcej scéne, v ktorej by sa erotické dusno dalo doslova krájať - Natalie Portman (28) tentokrát pomiluje Ukrajinku. Nejde však o nijaké mazlenie. Dámy si to rozdajú pekne "natvrdo"!

Natalie svoju živočíšnu stránku predvedie pred kamerami v práve pripravovanom psychologickom thrilleri s názvom Black swan. Z režisérskej stoličky na všetko dozerá Darren Aronofsky, ktorý sa tento projekt pokúšal rozbehnúť už v roku 2007, no od spoločnosti Universal dostal červenú. Natočil preto snímku Wrestler, ktorá razom zmenila pohľad na jeho prácu a otvorila mu dvere k splneniu nejednej erotickej fantázie.

Spomínaný film zachytáva príbeh ostrieľanej baletky a konkurentky, ktorá jej je až neuveriteľne podobná. Recenzia scenára na blogu ScriptShadow sľubuje divoké lesbické scény a skutočne výnimočný zážitok. Natalie by sa totiž mala intímne zblížiť s nemenej krásnou kolegyňou Milou Kunis: "V tomto filme Natalie Portman a Mila Kunis majú sex. Áno. Čítate správne. A vôbec nie sladký nevinný sex. Hovoríme o lačnom, agresívnom, rozzúrenom sexe vzbudzujúcom extázu. Takže tento film je už na zozname tých, ktoré v roku 2010 musíte vidieť." Úprimne? Nevieme sa dočkať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu