Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž roka Menky: Svoje telo odhalí na medzinárodnej súťaži!

Peter Menky si skúša smoking od Andreja Baraníka Zobraziť galériu (10)
Peter Menky si skúša smoking od Andreja Baraníka

BRATISLAVA – Zaujme?! Po slovenských misskách máme na súťaži svetovej úrovne aj zástupcu mužského pohlavia – Petra Menkyho (23). Sympatický mladík získal v tomto roku ocenenie Muž roka. Našu krajinu bude reprezentovať v Kórei.

Začiatkom januára sa v hlavnom meste Južnej Kórei – Soule, koná ďalší ročník súťaže Manhunt International 2009. Súťaže s viacročnou tradíciou sa zúčastnia zástupcovia päťdesiatich krajín z celého sveta. Medzi nimi aj slovenský rodák z Nitry - Peter Menky. Počas ôsmych dní bude mať mladík príležitosť zaujať porotu. Jednou z naplánovaných disciplín je aj promenáda v smokingu, ktorý mu pre túto príležitosť vytvoril módny návrhár Andrej Baraník. 

Čo sa týka samotnej účasti na súťaži, Peter si pred odletom verí. „Budem sa snažiť dosiahnuť čo najlepší výsledok,“ hovorí s odhodlaním. „Bolo mi cťou reprezentovať Slovensko v športe. A inak tomu nie je ani v tomto prípade,“ dodal bývalý reprezentant našej krajiny v ľahkej atletike.

A hoci tohtoročné slovenské missky na svetových súťažiach neuspeli, nemuselo by to platiť u Menkyho. Južanský typ s ideálnou postavou, charizmou a skúsenosťami zo sveta modelingu znie ako celkom dobrá kombinácia. Nechajme sa prekvapiť, ako to dopadne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu