Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Franeková: Smrť v rodine... pár dní pred finále Miss World!

Barbora Franeková Zobraziť galériu (5)
Barbora Franeková

BRATISLAVA – Zasiahla ju smutná a nečakaná správa! Víťazka Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková (20), ktorá sa momentálne nachádza v africkom Johannesburgu na súťaži Miss World, prežíva ťažké chvíle. Topky.sk zistili, že jej zomrel iba pár dní pred finále blízky človek.

Najkrajšia Slovenka Barbora Franeková už v sobotu zabojuje o titul najkrajšej ženy sveta. Počas týchto dní sa kráska musí neustále usmievať, aj keď ju na duši a v srdci sužuje veľká bolesť.

Topky.sk totiž zistili, že rodinu mladej krásky zasiahla smutná správa. „Teraz to majú ťažké. Zomrel im niekto veľmi blízky,“ dozvedeli sme sa od rodinného známeho Franekovcov. To, že informácie sú pravdivé, potvrdila aj Barbora. „Je veľmi, veľmi smutná,“ napísala o sebe v tretej osobe v pondelok na vlastný profil na Facebooku. V ťažkých chvíľach ju podporujú kamaráti a známi. „Barborka, hlavu hore. Ona už teraz netrpí a pozerá sa z hora na Teba a drží palce,“ napísala jej kamarátka, z čoho vyplýva, že ide o ženu. 

Topky.sk sa v súvislosti so smutnou udalosťou spojili aj so samotnou Barborou. "Prepáčte, ale nerada by som sa nejako bližšie k tomu vyjadrovala. Je to veľmi čerstvé a nechcem, aby nám čokoľvek ešte viac zintezívnilo a pripomínalo náš smútok. Ale aj keď prežívam ťažké chvíle, beriem moje účinkovanie na súťaži Miss World profesionálne. Aj keď je to pre mňa veľmi ťažké, chcem naďalej reprezentovať Slovensko. Najlepšie, ako viem," napísala nám tmavovláska, ktorá nechcela povedať o koho z rodiny ide. Napriek smutnej udalosti Barborke prajeme, aby sa v sobotu mala dôvod usmievať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu