Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najkrajší muž sveta Peter Menky: Oženil sa s touto sexi blondínkou!

Peter Menky sa po dvoch rokoch oženil s priateľkou Monikou. Zobraziť galériu (14)
Peter Menky sa po dvoch rokoch oženil s priateľkou Monikou.

PRAHA - Už je v chomúte! Muž roka 2009 a zároveň Model of the World 2010 Peter Menky (26) je po tejto sobote nedosiahnuteľným pre všetky svoje obdivovateľky. Počas víkendu totiž povedal áno svojej českej priateľke Monike Dylowiczovej (24). Párik si pre svoj veľký deň zvolil jeden z najkrajších pražských kostolov. Hostina sa konala na zámku.

Peter Menky, ktorý sa v roku 2010 stal najkrajším modelom sveta, sa v sobotu oženil. Do stavu manželského vstúpil s Monikou Dylowiczovou, ktorá po jeho boku stála už 2 roky. Na Silvestra sa zasnúbili v Paríži a teraz si povedali áno v Prahe. „Obrad sa konal v jednom z najkrajších chrámov, v kostole sv. Ludmily. Hostina potom v Chateau st. Havel,” prezradil nám fešák.

Práve tieto miesta určili ráz svadby zamilovanej dvojice. „Štýlovo bola taká zámocká, romantická, proste štýl princezná,” povedal Peter. Monike sľúbil vernosť približne pred 50 ľuďmi. Túto skupinu tvorili ich rodiny a ľudia, ktorí sú im blízki. „Nechceli sme nič megalomanské,” uzavrel tému svojho veľkého dňa Menky.

Kto sú

Peter Menky v roku 2009 vyhral česko-slovenskú súťaž Muž roka ako slobodný muž. Pri zisku titulu Model of the World 2010 však už po jeho boku stála Monika Dylowiczová. Dokopy sa dali v marci 2010. Blondínka sa tiež venuje modelingu.

Urobte si aj vy svadbu snov. Zapojte sa do našej súťaže, kliknite SEM!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu