Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Chodúr sa prekonal: Takto prvýkrát prejavoval emócie!

Martin Chodúr v objatí s Dominikou Starou a Mirom Šmajdom. Zobraziť galériu (13)
Martin Chodúr v objatí s Dominikou Starou a Mirom Šmajdom.

BRATISLAVA – Chladný introvert! Presne takýto prívlastok má v Česko Slovenskej SuperStar finalista Martin Chodúr (20). Počas pondelkového vyraďovania však azda prvýkrát v speváckej súťaži prejavil emócie.

Martin Chodúr sa už od začiatku speváckej šou prejavuje ako samotár. Kým ostatní finalisti vždy prežívali emócie spoločne, rodák z Ostravy stál nezúčastnene mimo centra diania. Keď napríklad vypadla Leona Šenková, ani jej nepodal ruku. Podobne sa zachoval aj minulý týždeň pri vyhadzove Jána Bendiga. Zatiaľ čo Honzu vyhadzovali všetci chlapci do vzduchu, Chodúr sa na to iba prizeral.

O to prekvapivejšie bolo pre divákov to, ako sa správal počas pondelkového vyraďovania. Napríklad veľkodušne podával ruku Dominike Starej ešte predtým, než vôbec odznel konečný verdikt. Po tom, ako vypadla, ju objal a ešte aj pobozkal. Navyše, neskôr sa pridal k Mirovi Šmajdovi, ktorý stískal mladú blondínku, a všetci traja sa k sebe navzájom túlili.

Ktovie, či to bol z Martinovej strany úprimný prejav citov, alebo len vypočítavosť pred finále, aby si takýmto spôsobom získal sympatie u esemeskujúcich divákov. Odpoveď na túto otázku zrejme pozná iba on sám.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu