Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Stará po vyhadzove: Na javisku hrdinka, v zákulisí chudinka!

Dominika Strará nezvládla emócie Zobraziť galériu (9)
Dominika Strará nezvládla emócie

BRATISLAVA – Držala sa iba pred kamerami! Vypadnutá finalistka Česko Slovenskej SuperStar Dominika Stará (16) zvládla včerajšie vyradenie hrdinsky. Úsmevy rozdávala na všetky strany. Horšie to už bolo v zákulisí, kde sa zmenila na uplakané chúďatko.

Dominika Stará patrila spolu s Jánom Bendigom počas celého trvania šou k najemotívnejším súťažiacim. Každý týždeň zvládala pondelkové vyraďovania veľmi ťažko. Po vypadnutí Češky Markéty Konvičkovej dokonca plakala 45 minút vkuse. O to väčším prekvapením bolo včera to, že sa nerozplakala, keď ju moderátori označili za vypadávajúcu. Dokonca sa usmievala na všetky strany.

„Čakala som to. Pripravila som si aj rozlúčkovú reč,“ zneli jej slová bezprostredne po vyrieknutí konečného verdiktu, ktorý pre ňu nebol prekvapením. Na pódiu sa potom so všetkými hrdinsky rozlúčila s úsmevom na perách. Emócie však na ňu doľahli v zákulisí. Všetko jej došlo ľúto a rozplakala sa. Hryzením do pery sa snažila premôcť žiaľ a zastaviť slzy. Nemusí však smútiť. Bronzovú priečku v prvej Česko Slovenskej SuperStar možno bezpochyby považovať za úspech.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu