Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Výkriky bolesti britského Haberu: Pri depilácii voskom!

Bolestivý výraz Simona Cowella pri depilácii voskom Zobraziť galériu (10)
Bolestivý výraz Simona Cowella pri depilácii voskom

LONDÝN - Au, to muselo bolieť! Najprísnejší porotca britskej verzie súťaže Slovensko hľadá Superstar je dôkazom toho, že pre krásu trpia nielen ženy. Hoci Simon Cowell (50) pravidelne prežíva muky najmä kvôli chlpatej hrudi, bolestivú depiláciu už okúsili aj jeho intímne partie!

Trpké chvíle, zaťaté zuby, zúfalé vzdychy! To všetko pravidelne prežíva obávaný kat z britskej speváckej súťaže, aby na obrazovke vyzeral každý týždeň čo najlepšie. Jeho posadnutosť dokonalým zovňajškom sa však nedávno stala terčom umelkyne Alison Jackson. Tá si na pomoc privolala porotcovho dvojníka, s ktorým natočila naozaj vydarený kúsok. Spolu zinscenovali Simonovu depiláciu hrudníka, pričom vydýchnuť nedali ani jeho rozkroku!

Alison k vtipnej paródii inšpirovali nemalé sumy, ktoré populárny päťdesiatnik ročne míňa na pestovanie mladistvého imidžu. Do odstraňovania chlpov z výstrihu investuje 360 libier, depilácia rúk ho stojí 640 libier a približne rovnaká suma každý rok putuje na účet kaderníkovi za farbenie vlasov. Ak sa vám z týchto cifier práve zatočila hlava, vedzte, že Simon v procedúrach na svojom tele zďaleka neskončil!

Aj keď ešte donedávna bolo zvykom, že v šoubiznise trápia vrásky len ženy, tieto časy sú definitívne minulosťou. Britský porotca zaplatí za botulotoxínové injekcie do čela 400 libier, pričom takýto zákrok nepovažuje za nič výnimočné: "Pre mňa Botox nie je o nič neobvyklejší  ako zubná pasta. Funguje to, podstúpite to raz za rok... Koho to zaujíma?" máva rukou nad otázkami večnej mladosti.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu