Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Bisexuál s úžasným hlasom: Postavil na nohy aj britského Haberu!

Danyl Johnson a Simon Cowell Zobraziť galériu (6)
Danyl Johnson a Simon Cowell

LONDÝN - Britská verzia šou Slovensko hľadá Superstar skryté spevácke talenty zďaleka nevyčerpala. V sobotu večer sa o tom na vlastnej koži presvedčili samotní porotcovia - Danyl Johnson (27) svojím famóznym vystúpením zdvihol zo stoličky aj obávaného kata!

Spevácka súťaž The X Factor uplynulý víkend na televíznych obrazovkách odštartovala svoju šiestu sériu v poradí. Prvé kastingové kolo, v ktorom hlasovú výbavu môže predviesť skutočne každý, už tradične prinieslo zopár pozoruhodných pokusov zaujať. To najlepšie z nich si však producenti ako chuťovku nechali až na záver v podobe čokoládového šoumena. Ten ohromil nielen zlatom v hrdle, ale aj jedinečnými tanečnými kreáciami a okamžite si získal obrovské množstvo fanúšikov.

Danyl to na pódiu rozbalil skladbou With a little help from my friends (S malou pomocou mojich priateľov) od legendárnej skupiny The Beatles. Zatiaľ čo mužskú časť poroty presvedčil predovšetkým hlasovým rozsahom smerom nahor, nežnejšia polovica nezostala chladná ani voči jeho chlapčenskému šarmu. Snáď najpríjemnejším zážitkom pre amatérskeho speváka však bolo hodnotenie najprísnejšieho porotcu Simona Cowella, ktorý jeho vystúpenie označil za vrchol prvých kastingových kôl v doterajšej histórii súťaže.

Sobotňajšia hviezda pracuje ako učiteľ základnej školy a netají sa svojou bisexuálnou orientáciou. V rozhovore sa dokonca dostal k hodnoteniu poroty, pričom za atraktívneho považuje aj šedivého Louisa Walsha: "Ak mám byť úprimný, všetci porotcovia vyzerajú dobre. Keď sa mi páči niekoho osobnosť, na pohlaví nezáleží."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu