Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Škandalózna "svätica": Úplne nahá v kostole... S krížom na prsiach!

Hriešne sexi Joanna Krupa Zobraziť galériu (9)
Hriešne sexi Joanna Krupa

LOS ANGELES - Obrovské pobúrenie katolíckej cirkvi a zneuctenie chrámu! Presne to sa podarilo docieliť playmate Joanne Krupe (30), ktorá pokračuje v zachraňovaní zvierat skutočne odvážnym spôsobom. Hoci stále vyzerá ako anjel, s dobrými mravmi už veľa spoločného nemá!

Rodáčka z Poľska nie je v aktivitách podporujúcich ochranu domácich miláčikov nijakým začiatočníkom. Pomocnú ruku organizácii PETA bojujúcej za práva zvierat už raz poskytla, keď s krídlami na chrbte a s malým chlpáčom v náručí pózovala hore bez. No zatiaľ čo predchádzajúca kampaň ju zbytočne neodhaľovala, tá najnovšia to so sexepílom poriadne prehnala.

Joanna sa na druhý plagát nechala zvečniť v Evinom rúchu, pričom ani tentoraz jej nechýbajú anjelské krídla a svätožiara. Odvážni tvorcovia však zakomponovali aj kontroverzné náboženské prvky - pozadie kostola a veľký strieborný kríž. Ten je v modelkiných rukách umiestnený strategicky, no zakrýva len to nevyhnutné... bradavky a rozkrok!

Reakcie na takýto druh boja za lepší život štvornohých miláčikov nenechali na seba dlho čakať. Katolícka cirkev sa nechala počuť, že PETA tentoraz zašla priďaleko, pričom ostré vyjadrenia padli najmä z úst prezidenta Katolíckej ligy, Billa Donohuea: "Je faktom, že mačky a psy sú v oveľa väčšom bezpečí v obchodoch so zvieratami ako v rukách zamestnancov organizácie PETA."

A čo na to samotná modelka? Tá nad zdesením veriacich len nechápavo krúti hlavou a kritikou je doslova šokovaná. "Robím len to, čo by mala robiť aj katolícka cirkev. Snažím sa zastaviť nezmyselné utrpenie zvierat - bezbranných božích stvorení," bráni svoje pohnútky. Či však v tomto prípade účel svätí prostriedky, je v očiach mnohých zainteresovaných veľmi otázne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu