Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi Poľka pri bazéne hore bez: Tieto prsia rozhodne stoja za pohľad!

Joanna Krupa sa pochválila svojimi prsiami len v spodnom diele bikín. Zobraziť galériu (9)
Joanna Krupa sa pochválila svojimi prsiami len v spodnom diele bikín. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Má čo ukázať! Aj keď v prípade poľskej krásavice nie je isté, či si svoje pekne tvarované prednosti nechala vylepšiť, fanúšikovia jej neprestávajú vyjadrovať svoj obdiv. Joanna Krupa (34) totiž zaujme nielen na profesionálnych záberoch, ale aj pri bazéne. Včera odhodila vrchný diel bikín a vnady predviedla v celej ich kráse.

Slobodu pre prsia! Tohto hesla sa síce modelka a televízna hviezda Joanna Krupa drží pri každej príležitosti, no svojich verných obdivovateľov zatiaľ neomrzela. Vďačí za to výstavným krivkám, ktoré jej do vienka nadelila matka príroda. Stačí sa pozrieť, ako zvodná blondínka provokuje, aj keď práve nepózuje pred objektívom profesionálneho fotografa. Nahodená len v spodnom diele bikín predviedla súkromné číslo pri bazéne pre oči svojho snúbenca.

Rodáčka z Varšavy si vychutnávala chvíle oddychu s milencom Romainom Zagom. Toho pohľad na výstavné prednosti svojej polovičky celkom odzbrojil a veľmi ochotne jej ich naolejoval. Neskôr si ju dokonca hore bez fotil mobilným telefónom a čudovať sa mu naozaj nemožno. Povráva sa totiž, že Joannine prsia patria medzi najlepšie odvedené plastiky v Hollywoode. Či ide o prirodzenú krásu alebo prácu šikovného chirurga, už radšej posúďte sami.

Hoci sa na prvý pohľad zdá, že prominentný párik žije v ružovej idylke, skutočnosť je celkom iná. V novembri prišiel po šiestich rokoch rozchod, no neskôr si dvojica k sebe opäť našla cestu. Zvodná Poľka sa totiž sťažovala, že jej miláčik je príliš vyťažený a neplní si svoje povinnosti v posteli. S týmto problémom podľa Zagových slov zápasí doteraz: „Môžete jesť najlepšie cestoviny na svete každý deň, zakaždým si ich inak nakoreniť, no budú to tie isté cestoviny. Nebudem klamať a hovoriť, že to robíme každý deň. Neexistuje pár, ktorý by mal dokonalý sexuálny život po toľkých rokoch.“ Akékoľvek peripetie však momentálne idú bokom, pretože zaľúbenci si už 13. júna povedia spoločné „áno“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu