Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Luxusná svadba poľskej hviezdy: Bola z nej rozprávkovo krásna nevesta!

Joanna Krupa vo svadobných šatách stelesňovala rozprávkovú nevestu. Zobraziť galériu (10)
Joanna Krupa vo svadobných šatách stelesňovala rozprávkovú nevestu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Už je pod čepcom! Aj keď o krivkách poľskej krásky menom Joanna Krupa (34) snívajú tisícky mužov, ona svojho vyvoleného princa už našla. Oficiálne „áno“ povedala bohatému podnikateľovi Romainovi Zagovi, ktorý na nej mohol oči nechať. Modelka sa totiž v hriešne drahej róbe predviedla ako úchvatná nevesta a na celej slávnosti vonkoncom nešetrila.

Svoj veľký deň si naozaj užila! Pre väčšinu dievčat je svadba naplnením túžob ocitnúť sa aspoň na 24 hodín v koži skutočnej princeznej a stelesňovať tú najkrajšiu dámu v okolí. V podobnom duchu sa niesol aj sobáš Joanny Krupy, ktorá sa tento týždeň vydávala po prvý raz. Do manželského zväzku s majiteľom nočných klubov preto vstúpila v luxusných svadobných šatách značky Chagoury v hodnote 30 tisíc amerických dolárov.

Náročný outfit bez ramienok vpredu odhaľoval plavovláske štíhle nohy, no vzadu nechýbala poriadne dlhá nariasená vlečka. Výnimočným doplnkom sa stal závoj z hodvábneho tylu, ktorý prekrýval nevestine rozpustené a jemne zvlnené vlasy. V centre pozornosti sa ocitli aj svadobné topánky. Tie pozostávali z trblietavých lodičiek s otvorenou špičkou na platforme a vysokom podpätku.

Vonkajší letný obrad sa odohrával vo vychytenom kalifornskom rezorte a zúčastnilo sa ho 150 hostí. V kvetinovej výzdobe i svadobnej kytici dominovali biele ruže. Keďže Joanna momentálne stvárňuje na televíznych obrazovkách jednu zo Skutočných paničiek z Miami, sobášnych záberov prominentného páru sa dočkajú aj americkí diváci. Účet za veľkolepú slávnosť sa podľa odhadov médií vyšplhal na jeden milión dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu