Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zbláznila sa?! Jennifer Aniston chce byť vyziabnutá ako Angelina!

Večné rivalky Jennifer Aniston a Angelina Jolie Zobraziť galériu (13)
Večné rivalky Jennifer Aniston a Angelina Jolie

LOS ANGELES - Dlhoročná rivalita jej už poriadne lezie na mozog! Aj keď sa Jennifer Aniston (40) ešte nedávno chválila vylepšenými krivkami, dnes narieka, že je tučná. Jej jedinou zúfalou túžbou je vyzerať extrémne štíhlo - ak môže byť vychudnutá Angelina Jolie (34), ona chce také telo tiež!

Detinskosť hraničiaca s posadnutosťou! Presne to pripomínajú súčasne maniére krásnej štyridsiatničky, ktorá si nedávno vyhodila z kopýtka na dovolenke v slnečnom Mexiku. Zatiaľ čo na pláži relaxovala s úsmevom, po návrate domov podľahla náladám nestálej pubertiačky. Fotky v bikinách ju totiž okamžite dohnali ku krokodílím slzám!

"Jennifer si svojím zovňajškom bola vždy neistá, ale niečo na tých fotkách ju naštvalo," prezradil jeden z jej známych bulvárnemu plátku National Enquirer. "Ona je posadnutá každým centimetrom svojho tela. Sú dni, keď ho miluje, inokedy ho nenávidí. A hoci na ženu vo svojom veku vyzerá fantasticky, keď uvidela svoje fotky z Mexika, povedala, že sa cíti tučná a škaredá. Rozplakala sa," dodal na záver.

Hviezda sitkomu Priatelia so svojou figúrou údajne vyvádza najmä kvôli rúcajúcemu sa vzťahu ex-manžela Brada Pitta s Angelinou Jolie. Jennifer si totiž sebavedomo myslí, že vo všetkom, čo jej sokyňa robí, ona dokáže byť lepšia. Bradovu pozornosť preto púta všetkými možnými spôsobmi a kvôli poníženiu Angeliny je ochotná podniknúť čokoľvek. Hoci aj vyhladovať svoje telo na smrť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu