Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšia rana pre Jennifer Aniston: Jej frajer oblizoval zhýralú Lohan!

Lindsay Lohan a Jennifer Aniston Zobraziť galériu (13)
Lindsay Lohan a Jennifer Aniston

MAROKO - Nemá šťastie na chlapov! Keď si štyridsiatnička Jennifer Aniston už myslela, že našla pána dokonalého, prišla tvrdá rana pod pás. Jej súčasný priateľ totiž na párty podľahol mladšej hviezde s nevábnou povesťou - načapali ho, ako sa bozkáva s vyžitou Lindsay Lohan (23)!

Neuveriteľné sklamanie! To priniesol do Jeninho života Gerard Butler, s ktorým sa spoznala a zblížila vďaka spolupráci na romantickej komédii The Bounty. Hoci sa okolo nej točil, ako najlepšie vedel, z ničoho nič svoju pozornosť upriamil úplne opačným smerom. Kto by si bol pomyslel, že škótskeho Casanovu dokáže priťahovať bisexuálna blondína, ktorá nechýba na divokých žúroch a pravidelne holduje alkoholu a drogám!

Gerard a Lindsay si padli do oka v exotickom Maroku, kde sa konalo veľkolepé otvorenie nového plážového strediska. V raji dovolenkárov to roztočili na parkete hotelového nočného klubu. Ich vzájomné sympatie a flirtovanie však neušlo očitým svedkom - jeden z nich dokonca potvrdil, že iskry medzi dvojicou vyústili v šťavnaté bozky.

O tom, že blonďavá herečka mala na hollywoodsky sexsymbol zálusk, svedčia jej slová adresované denníku Mirror: "Je sexi, je môj! Nemám na prste žiadnu obrúčku, takže sa idem poriadne zabaviť. Toto je najromantickejšie miesto na svete." Ihneď potom obaja odfrčali ruka v ruke na malom autíčku, aké sa zvyčajne premáva po golfovom ihrisku. Akú mal spomínaný večer dohru, vedia už len oni dvaja. Isté však je, že budú mať čo vysvetľovať hneď dvom ženám. Okrem Jennifer sa totiž takáto aférka zrejme dotkla aj Lohanovej ex-priateľky, Samanthy Ronson.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu