Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi anjel: Na nahých prsiach si hreje chlpáča!

Joanna Krupa Zobraziť galériu (10)
Joanna Krupa

LOS ANGELES – Zletela z neba! Prekrásny anjel tento krát neprišiel na pomoc ľuďom, ale zvieratám. Modelka Joanna Krupa (30) si pre dobro malých opustených tvorov odpustila aj podprsenku. Hlavne, že nezabudla na krídla!

Anjel takmer ako z rozprávky! Tí pre deti však len sotva disponujú takým sexepílom ako Joanna Krupa na najnovšom plagáte spoločnosti na ochranu zvierat Peta. Pre známu modelku však pózovanie bez odevu nie je až také nezvyčajné. Už ďalší mesiac sa budú môcť čitatelia časopisu Playboy pokochať jej fotografiami. A netreba azda pripomínať, že nahej kože bude na nich určite viac ako oblečenia. Na plagáte Peta jej cudnosť zachraňuje malý psík, ktorého si pridržiava na prsiach. Joanne nechýbajú ani krídla, svätožiara - či dokonca ruženec!

A prečo sa rozhodol tento blond anjel angažovať práve vo veci dobrého života zvierat? Herečke sa nepáčia chovné stanice! Plagát ľudí navádza, aby si zvieratá adoptovali z útulkov, a nie kupovali z chovných staníc. „Sú v maličkých klietkach a jediné, čo celý život robia je množenie sa. Som nahnevaná, že naša vláda proti tomu nič nerobí. Ale ja áno!“, rozčuľuje sa modelka a nádejná herečka. „Snažíme sa šíriť medzi ľuďmi, že toto nie je cesta, ktorou sa treba uberať,“ dodáva. A veru vie ako na to! Jej plagát je naozaj pôsobivý, no povedzte – nemáte chuť si hneď jedného „hafkáča“ adoptovať?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu