Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexicu z Poľska zradili bikiny: Nahé prsia ako na výstave!

Joanna Krupa na pláži nechtiac ukázala poprsie. Zobraziť galériu (8)
Joanna Krupa na pláži nechtiac ukázala poprsie. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Neposlušné šnúrky! Práve vďaka tým na bikinách Joanny Krupy (32) mali dovolenkári na floridskej pláži o pikantné divadlo postarané. Sexi blondínke sa totiž pri šantení vo vlnách uvoľnil vrchný diel. Do centra pozornosti sa tak razom dostali jej obnažené prednosti.

Narobila poriadny rozruch! To, že paparazzi miamské pobrežie kvôli obnaženým krivkám celebrít doslova milujú, nie je nijakým tajomstvom. S cenným úlovkom totiž odišli aj uplynulý víkend. Ich objektívy ako magnet priťahovalo krásne tvarované telo poľsko-americkej modelky. Joanna Krupa sa za oddychom vybrala s milencom, prednosti však neukázala iba jemu.

Ružové trojuholníčky s bielou čipkou a uväzovanie na šnúrky – tento model zrejme nebude u rodáčky z Varšavy patriť medzi najobľúbenejšie. Pri kúpaní sa jej totiž z ničoho nič rozviazal a vnady pred zrakmi zvedavcov neustrážil. Pomáhať musel aj modelkin partner Romain Zago, ktorý bol našťastie pre ňu nablízku a ochotne jej asistoval.

Joanna svoju zvodnú figúru doteraz nepredvádzala len na slnkom zaliatej pláži, ale aj na tanečnom parkete. V roku 2009 totiž vrtela zadkom v súťaži Dancing with the Stars, kde využila svoje baletné skúsenosti z detstva. Od jesene 2010 na obrazovkách svojich krajanov uvádza reality šou Top Model. Zostań modelką, ktorá má spoločné črty s americkým programom Tyry Banks Hľadá sa supermodelka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu