Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bartošová: Náhly kolaps po nakrúcaní... Zavarila celej Markíze!

Iveta Bartošová v relácii Modré z neba Zobraziť galériu (8)
Iveta Bartošová v relácii Modré z neba

BRATISLAVA/PRAHA – Neustála emocionálne vypätie! Česká speváčka Iveta Bartošová (43) iba s ťažkosťami zvládla stredajšie nakrúcanie markizáckej relácie Modré z neba. Krátko po tom, ako v štúdiu zhasli svetlá, sa blondínka zložila.

Ako sme už včera na topkách informovali, Iveta Bartošová prišla v stredu na Slovensko, aby plnila sen v markizáckej relácii Modré z neba. Do Bratislavy dorazila i napriek tomu, že v súčasnosti prežíva v súkromí hotové peklo. Rozchod s manželom Jiřím Pomejem, súdne ťahanice o syna Artura a k tomu všetkému aj nešťastný pád, pri ktorom si nepekne poranila tvár - to rozhodne neprispieva k jej psychickej pohode.

Hoci sa počas celého nakrúcania správala ako profesionálka a rozdávala úsmevy pred kamerami na všetky strany, vo svojom vnútri sa trápila. A nakoniec psychický tlak neustála! Po tom, ako v štúdiu zhasli svetlá, česká speváčka skolabovala. Dokonca mala problém vôbec nasadnúť do svojho auta, ktoré parkovalo neďaleko štúdia, v ktorom sa relácia nakrúcala. Následne si zbalila veci a šofér ju odviezol do Prahy.

Tvorcom „snovej“ relácie však svojím nečakaným odchodom poriadne zavarila. Včera dopoludnia totiž mala dokončiť svoje pracovné záväzky. V rámci Modrého z neba ju ešte čakalo nakrúcanie upútavok. K tomu však nedošlo! A pre tvorcov programu to znamenalo poriadny škrt cez rozpočet. Narýchlo preto museli v Záhorskej Bystrici vymyslieť krízové riešenie. Nakoniec odišiel moderátor relácie Vilo Rozboril do Čiech, kde sa nakrúcanie dokončí. Nie je však isté, ako to dopadne.

Zaujímavé na celej veci tiež je, že Bartošová svojím správaním skomplikovala aj prípravy na sobotňajšie odovzdávanie ocenení Slávik 2009. Rozboril totiž mal počas slávnostného večera odovzdať víťazovi v jednej z kategórií sošku, no kvôli náhlemu odchodu do Prahy tak neurobí.

„Je pravda, že v programe nastala zmena. Namiesto moderátora Vila Rozborila bude odovzdávať cenu hiphoper Laci Strike,“ povedal nám Martin Šesták zo spoločnosti Forza, ktorá spolu s Markízou organizuje hudobnú akciu. Dôvody zmien odmietol špecifikovať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu