Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Mokrý prekvapuje: Za Maštalíra chcel položiť život!

Juraj Mokrý a Tomáš Maštalír Zobraziť galériu (4)
Juraj Mokrý a Tomáš Maštalír

BRATISLAVA – Nezdá sa! Zabávač Juraj Mokrý (32) bude v sobotu moderovať pompéznu šou, v ktorej spoznáme víťazov hudobnej ankety Slávik 2009. Ako sa topky.sk v súvislosti s prípravami tejto relácie dozvedeli, v rámci galavečera sa uvažovalo o zaujímavom spestrení programu.

Podľa našich informácií zo Záhorskej Bystrice sa mala odohrať na pódiu vtipná scénka. Tvorcovia šou sa pohrávali s myšlienkou, že by sa ku koncu programu objavil na scéne Tomáš Maštalír. Odovzdával by cenu víťazovi v niektorej z kategórií a... V tom mal na javisko prísť Fantomas, ktorého si najal moderátor večera Juraj Mokrý na špinavú prácu – hercovu vraždu. Celé to malo byť zavŕšené tak, že v momente, ako „zabijak“ stlačí kohútik na pištoli, skočí exrosničiak do rany a... schytá guľku namiesto Maštalíra!

Vtipným záverom mala byť takpovediac ukončená verejná ťahanica medzi dvojicou. Juraj Mokrý má na herca totiž ťažké srdce kvôli expartnerke Diane Mórovej. A to z dôvodu, že práve Maštalíra obviňuje zo stroskotania vzájomného vzťahu s matkou svojho syna Quida.

Niekoľkokrát si preto na spoločenských akciách neodpustil narážky v zmysle, že je paroháč kvôli Maštalírovi. V markizáckej relácii o varení s názvom Bez servítky dokonca predniesol pred podávaním pokrmu modlitbu pre Tomáša. „Bratia a sestry, pomodlime sa. Ježiško, daj, aby Tomáš Maštalír mal v šatni povysávané a aby bolo všetko v poriadku," povedal pred kamerami.

Celú „antimaštalírovskú kampaň“ zavŕšil tým, že nakrútil vtipné VIDEO, ktoré sa objavilo na serveri youtube. V ňom si naoko objednal Tomášovu vraždu u Fantomasa. A práve na toto video mala nadviazať spomínaná scénka na Slávikovi. Dokonca sme sa v Markíze dopočuli, že vtipné spestrenie v programe bral Juraj už ako hotovú vec. Nakoniec však vraj prišiel „príkaz zhora“ a z celej myšlienky sa upustilo. Ani samotný Maštalír by sa vraj nemal na odovzdávaní hudobných cien objaviť. 

Keď sme v súvislosti s touto témou oslovili Juraja Mokrého, nebolo mu príliš do reči. „Mám pocit, že ste zle informovaní. Končím rozpravu na túto tému. Telefónne hovory sú drahé,“ argumentoval týmito slovami ukončenie rozhovoru s tým, že sa nachádza v zahraničí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu