Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vyziabnutá poľská modelka išla donaha: Ukázala všetko... Ale je to vôbec sexi?!

Vychudnutá Poľka Anja Rubik odhalila svoje najintímnejšie partie na čiernobielych záberoch. Zobraziť galériu (11)
Vychudnutá Poľka Anja Rubik odhalila svoje najintímnejšie partie na čiernobielych záberoch. (Zdroj: i-D)

NEW YORK – Úplne bez zábran! Aj keď prirodzene štíhla figúra k práci modelky neodmysliteľne patrí, Anja Rubik (31) tú správnu mieru zatiaľ neodhadla. Aj po tridsiatke totiž pripomína chodiacu kostru. Vyhladované telo nedávno odhalila aj s najintímnejšími partiami, no výsledné zábery sexepílom nesršia.

Zmyselná erotika či skôr nabádanie k anorexii? O Anje Rubik je veľmi dobre známe, že na červenom koberci rada provokuje naostro. Okrem vyzývavých outfitov však vzbudzuje pozornosť aj svojim príliš štíhlym telom, ktoré najnovšie obnažila pre letné vydanie magazínu i-D. V ňom vyšla takpovediac s kožou na trh a pred objektívom ukázala úplne všetko. Vyznávači ženskejších kriviek však zaručene zostanú sklamaní.

Anja krehkú figúru prepožičala čiernobielym fotografiám, ktoré jej vychudnutosť ešte viac zvýraznili. Hra s tieňmi totiž zachytáva modelku v podobe, akoby trpela vážnou chorobou. K slovu sa síce dostali odhalené vnady aj úplne nahý rozkrok, no výsledný efekt príliš neohúri. Aj v tomto prípade totiž platí, že plavovláska je len kosť a koža a od stelesnenia sexepílu má na míle ďaleko.

Hoci sa Anja zviditeľnila predovšetkým ako modelingová hviezda, na domácej pôde ju poznajú aj ako krásku z videoklipu. Počin s originálnym názvom Chleb z dielne Mister D je údajne veľkým hitom, hoci hudobné spracovanie slovenského poslucháča zrejme nenadchne. „Dievča, ktoré to spieva, je v skutočnosti veľmi slávna poľská autorka. Píše veľa divadelných hier a noviel, ktoré sú neuveriteľné. Som jej fanúšičkou, odkedy vydala prvú knihu. Jej literatúra je písaná jednoduchým jazykom, pouličným jazykom, ale adresuje vážny spoločenský problém v Poľsku,“ vysvetlila Anja, ako sa dostala k spolupráci. Výsledok však radšej sami zhodnoťte na základe videa pod článkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu