Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Demi Moore pení: Nemám žiadnu plastiku!

Demi Moore Zobraziť galériu (6)
Demi Moore

LOS ANGELES - Americká herečka Demi Moore (46) rozhorčene poprela, že za svoj mimoriadne mladistvý zjav vďačí umeniu plastických chirurgov.

Hollywoodska hviezda tak reagovala na špekulácie, podľa ktorých za úpravami tváre a ďalších partií tela utratila minimálne  230 tisíc € (takmer 7 miliónov korún). Informáciu dnes zverejnil na svojom internetovom portáli denník The Daily Telegraph. "Nie je to pravda, nikdy som operáciu nepodstúpila," povedala Moore, ktorá však vraj tým nechce kritizovať tých, ktorí tak urobili.

"Ak je to pre nich najlepšie, nevidím v tom žiadny problém," uviedla. Predstava, že by s pomocou chirurgického zákroku takpovediac bojovala s časom, je Demi vraj úplne cudzia. "Skalpel neurobí nikoho šťastnejším," tvrdí. "Dávam prednosť tomu, aby som bola aj vo svojom veku krásnou ženou, než by som sa mala zúfalo snažiť vyzerať ako tridsiatnička," nechala sa počuť.

Podľa špekulácií britských bulvárnych médií si však Moore nechala okrem iného urobiť aj liposukciu bokov, stehien a brucha. Výsledkom práce chirurgov je údajne aj zväčšené poprsie, ktoré si nechala "vypchať" implantátmi. Veľa práce vraj lekári odviedli aj na jej tvári.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu