Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Štrbavá Demi Moore: Široký americký úsmev... Bez predného zuba!

Demi Moore Zobraziť galériu (6)
Demi Moore

LOS ANGELES - Pre mnohých hrôzostrašná predstava, pre americkú herečku komická situácia. Demi Moore (46) ani v zubárskom kresle neopúšťa dobrá nálada a blažený úsmev - hoci ten jej má obrovskú dieru uprostred!

Hollywoodska kráska svojim fanúšikom konečne dokázala, že nepatrí medzi suchárky a dokáže si schuti zažartovať aj na vlastný účet. Na spoločenskej internetovej sieti Twitter totiž uverejnila sériu fotografií, ktoré majú na míle ďaleko od jej dokonalých záberov z červeného koberca. Demi sa tentoraz široko usmievala do objektívu fotoaparátu počas návštevy u zubára. Hoci jej úsmev bol stále žiarivo biely, predsa len disponoval jednou "drobnou" chybičkou krásy - bol bez predného zuba!

Atraktívna tmavovláska si zo smiešnych záberov zo zubárskeho kresla teda v žiadnom prípade ťažkú hlavu nerobí. Na túto tému si zavtipkovala a fotky v krátkosti okomentovala: "Som šťastná, že sa o ne môžem podeliť. Vždy oceňujem príležitosť nájsť pokoru!!! Alebo aspoň zasmiať sa na sebe samej!"

Demi patrí medzi obrovských nadšencov komunitného webu Twitter aj so svojím manželom Ashtonon Kutcherom. Ten pred časom na tejto sieti ukázal sexi zadok svojej polovičky v nohavičkách. Herečka je na svoje pozadie pravdepodobne dostatočne pyšná, pretože Ashtonovi za tento výstrelok žiadnu scénu nevyrobila.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu