Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pet Shop Boys v Bratislave: Zoznam požiadaviek na 14 strán!

Pet Shop Boys Zobraziť galériu (15)
Pet Shop Boys

BRATISLAVA - Dvojica Neil Tennant a Chris Lowe dorazí na Slovensko už v posledný novembrový deň. Počas svojho koncertu, ktorý sa uskutoční 1. decembra v Bratislave, predvedú fantastickú šou. Záležať si na nej dávajú aj tým, že si precízne pripravili zoznam požiadaviek. Ten má štrnásť strán. Čo k svojmu vystúpeniu nevyhnutne potrebujú?

V súvislosti s príchodom známej kapely na Slovensko je napríklad zaujímavé, že Pet Shop Boys neuvidíte jesť v žiadnej bratislavskej reštaurácii. Variť si chcú totiž sami a priamo na mieste šou!

“Je to tak. Netušíme, čo budú jesť! Čo sa týka ich stravovania, vezú si 3 vlastné elektrické sporáky. Od nás chcú len 3 veľkoobjemové chladničky, zariadenú kuchyňu a anglicky hovoriaceho človeka s prehľadom v gastronómii, ktorý pôjde po ich príchode s kuchárom na nákup čerstvých surovín. Dokonca chcú presne 100 kg ľadu v kockách z pitnej vody,“ prezradil Miroslav Tomaškovič z usporiadateľskej agentúry.

Keďže si svoje kostýmy Pet Shop Boys denne perú, musia im organizátori zabezpečiť služby najlepšej čistiarne v meste. Okrem toho požadujú 80 uterákov do šatní a 24 čisto čiernych uterákov priamo na pódium.

Ich takmer 30 členná zostava dorazí do Bratislavy z chorvátskeho Záhrebu deň pred koncertom na dvoch spacích autobusoch a štyroch kamiónoch. Na svoju prepravu po Bratislave požadujú luxusný automobil.

Už vopred upozornili organizátorov na prísny zákaz pre ochranku a pomocníkov pri šou, ktorí si nesmú pýtať žiadne autogramy alebo suveníry od slávneho dua. V opačnom prípade dostanú okamžitú výpoveď!

Naopak, nestáva sa často, aby kapela uviedla v technických podmienkach, že návštevníci koncertu si môžu priniesť malé kompaktné fotoaparáty a mobily s fotoaparátom.

Pet Shop Boys sľubujú takmer dvojhodinovú šou, akú ešte Bratislava nezažila! Obrovské projekcie ponúknu vizuálne umenie a do detailov prepracovaný pestrofarebný zážitok z tých najväčších hitov známej dvojice.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu