Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Netradičné požiadavky Backstreet Boys: Vieme, bez čoho spievať nebudú!

Backstreet Boys
Backstreet Boys (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Chcú žinčicu a rúška na tvár! To je len časť požiadaviek, ktoré musia organizátori bratislavského koncertu chlapčenskej kapely zabezpečiť. A majú na to ešte týždeň! Skupina Backstreet Boys po prvýkrát vystúpi na Slovensku 25.novembra a topky.sk vedia, čo všetko speváci chcú.

Štvorica sladkých chlapcov v tomto čase "fičí" na turné This Is Us. Po štátoch ako Nemecko, Belgicko a Taliansko prichádza skupina aj k nám! „Chlapci sú veľmi priateľskí. Sú však veľkí profesionáli a vyžadujú si splniť do bodky všetko z ich požiadaviek," hovorí organizátor koncertu Tomáš Marko.

Topky.sk vedia čo chlapci chcú!  "Kapela vyžaduje pripraviť 200 uterákov - všetky v čiernej farbe. Chcú vyskúšať aj lokálny catering," dozvedáme sa. Organizátori v spolupráci s celosvetovo známym kuchárom Ladislavom Vavrom zabezpečujú pre kapelu výber zo slovenských špecialít - halušky, pirohy, žinčicu, strapačky, jaternice, rezne, klobásy.

Vzhľadom na zlú osobnú skúsenosť- Brian Littrel ochorel na chrípku AH1N1, je medzi striktnými požiadavkami kapely aj to, aby všetci, čo sa budú pohybovať v backstage, mali rúška na ústach. Zaujímavé tiež je, že do každej šatne chcú chalani dodať po 10 litrov najkvalitnejšieho polotučného mlieka.

Topky.sk pre vás v spolupráci s Musiq1 pripravili súťaž o špeciálne vstupenky na koncert Backstreet Boys, ktorý sa uskutoční 25.11. 2009 o 20:00 v SIBAMAC Aréne NTC v Bratislave. Viac sa dozviete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu