Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Brad Pitt starne ako hipisák: Vrkôčiky a korálky v šedivej brade!

Brad Pitt Zobraziť galériu (8)
Brad Pitt

TOKIO - S pribúdajúcimi šedinami sa z neho stáva štýlový rebel! Brad Pitt (45) na staré kolená nielenže zapustil dlhú bradu, no nedávno si ju aj pekne vyčačkal. Pomocou korálok si v nej oddelil hneď niekoľko sivých pramienkov - imidž sexsymbolu tak zrejme definitívne hodil za hlavu!

Uchádza sa o rolu Johnnyho Deppa v Pirátoch z Karibiku alebo sa na ňom vyšantili jeho maloleté ratolesti? Hollywoodsky fešák sa tento týždeň objavil v japonskej metropole síce bez partnerky Angeliny Jolie a kŕdľa detí, no s vylepšenou bradou. O tú na tlačovej konferencii k filmu Inglorious Basterds prejavili nemalý záujem aj všadeprítomní paparazzi. Brad sa však ich uštipačnými poznámkami nenechal rozladiť a úsmevy rozdával na všetky strany.

Americký herec nie je so zarastenou tvárou medzi známymi mužmi nijakým priekopníkom. Hoci fanúšičky takýto drsný imidž horala práve nenadchýna, podľahli mu už také hviezdy ako futbalista David Beckham či britský Princ William. U nich sa však hipisáckych čačiek vo fúzoch zrejme tak skoro nedočkáme. Naopak, Bradovi k dokonalosti chýba už len farebná jamajská čiapka na hlave a jeho kvalitne ušúľaný joint medzi prstami.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu