Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hviezda zo Sex v meste: Šokujúce vyjadrenia o špinavých plienkach!

Sarah Jessica Parker Zobraziť galériu (5)
Sarah Jessica Parker

NEW YORK – Nie nadarmo sa hovorí, že každému vonia niečo iné! Zdá sa, že Sarah Jessica Parker (44) má originálny vkus nielen v móde, ale aj vo vôňach. Asi sa totiž nenájde veľa ľudí, ktorým by sa zapáčil práve pach špinavých plienok!

Hoci Sarah Jessica Parker naozaj nepatrí medzi ženy v domácnosti, prebaľovanie svojich miláčikov si doslova užíva. So svojou zaujímavou úchylkou sa zverila decembrovému vydaniu mesačníka Elle. Asi jej koniec koncov ani nič iné nezostáva, keďže domá má nie jedno, ale hneď dve malé dojčatá - Marion Lorettu a Tabithu Hodge. Tento rok ich pre ňu a jej manžela Matthewa Brodericka (47) porodila platená náhradná matka. Sarah Jesicca sa so svojimi deťmi evidentne dokonale zžila i napriek tomu, že ich sama nevynosila. Len tak sa dajú vysvetliť jej slová: „Mám dokonca rada, keď sú mokré a môžete ich cítiť celé teplé ako upečenú dobrotu.“ Takéto slová môže použiť len naozaj oddaná matka.

Sarah Jessica Parker je okrem svojej rodiny momentálne zamestnaná aj prácou na druhom pokračovaní filmu Sex v meste. A k tomu patrí aj vyvracanie klebiet o tom, že sa s kolegyňou Kim Catrall, ktorá hrá Samanthu Jones veľmi „nemusia“. „Myslím, že nikto nechce veriť, že mám Kim rada,“ sťažuje sa herečka. „Obdivujem ju. Bez nej by som ten film nerobila“, dodáva predstaviteľka hlavnej postavy Carrie Bradshaw.

O tom, čo všetko si v seriáli na seba herečky oblečú sa dočítate tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu