Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šokujúce správy o stratenej Berkyovej: Tehotná v Írsku!?

Vierka Berkyová Zobraziť galériu (6)
Vierka Berkyová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Šokujúce! Nie je žiadnym tajomstvom, že sa speváčka Vierka Berkyová (18) už niekoľko mesiacov zdržuje mimo Slovenska. Zaujímavé však je, že sa o víťazke tretieho ročníka šou Slovensko hľadá SuperStar najnovšie šíria prekvapujúce informácie.

Začiatkom tohto roku sa v médiách objavili špekulácie, že rodáčka z Lučenca odcestovala spoločne s celou rodinou do Austrálie. Najnovšie informácie od ľudí z „hudobného sveta“ však tvrdia niečo iné. Vierka je momentálne v Írsku.

Viac, než samotné miesto pobytu, sú šokujúce správy týkajúce sa priamo jej osoby. V hudobnej brandži sa totiž pošuškáva, že je mladučká Vierka tehotná! K topkám sa táto informácia dostala od niekoľkých zdrojov a dokonca táto zaujímavá správa odznela aj v nedávnej markizáckej relácii Reflex.

Všetko sme si preto preverovali. Žiaľ, skontaktovať sa s Vierkou je nemožné. Oslovili sme však Mila Suchomela - bývalého producenta tejto speváčky. Na jej adresu nám odpovedal len: „V Írsku je. Ale tehotná určite nie. Som si istý na 100 %.“ Definitívnu odpoveď môže dať iba samotná Vierka a pohľad na jej bruško. Otázne však je, kedy a či vôbec sa objaví na Slovensku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu