Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šindlerová po Haberovom „útoku“: Toto odkazuje!

Martina Šindlerová Zobraziť galériu (7)
Martina Šindlerová

BRATISLAVA – Je plná pokory! V nedeľňajšom priamom prenose Česko Slovenskej SuperStar si porotca Paľo Habera(47) po speváckom výkone Dominiky Starej (16) zarypol aj do bývalej striebornej SuperStar Martiny Šindlerovej (21). Vraj „nemá“ na pieseň Vyznanie! Čo na to Šindlerová?

Po nedeľňajšom speváckom výkone mladej superstaristky Dominiky Starej, kedy bravúrne zaspievala pieseň Vyznanie od Mariky Gombitovej, porotcovia na jej adresu nešetrili chválou. Dokonca aj porotcovský kat Paľo Habera sa vyjadril nadmieru pozitívne. Ale kým Dominiku vychválil, spevákov z predchádzajúcich ročníkov tejto šou na prekvapenie  poriadne zhodil. Odniesla si to najmä Martina Šindlerová. „Táto pesnička mohla dopadnúť aj katastrofálne, ale aj tak, ako dopadla. Bol to veľký risk. Ale mám dojem, že zo všetkých ročníkov slovenských SuperStar si jediná, ktorá má na to, aby túto, pesničku zaspievala dobre. Bolo to skvelé spievanie,“ povedal porotca, ktorý si pri týchto slovách určite uvedomoval, že svojimi vyjadreniami „rýpe“ do Šindlerovej speváckeho výkonu. Tá totiž túto pieseň spievala v prvej sérii.

Topky.sk preto zaujímalo, čo na Haberove reči hovorí samotná Šindlerová. Myslí si, že Paľo svojim výrokom útočil na jej spevácky výkon v SuperStar? „Neberiem to ako útok na mňa,“ pokorne a s rozvahou povedala speváčka a pokračovala ďalej: „Nemôžem povedať, že by som bola spokojná so svojím vtedajším výkonom. Keď som ja spievala pieseň Vyznanie, tak som bola chorá. Ale dostala som vtedy najviac diváckych SMS správ,“ tvrdila Martina, akoby mala z Haberu strach. Alebo že by sa len nechcela s Paľom hašteriť tak, ako Rolins s Ištvancovou?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu