Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Habera: Najskôr „ukradol“ nohavičky, potom ich hodil po inom mužovi!

Paľo Habera Zobraziť galériu (4)
Paľo Habera (Zdroj: Peter Frolo)

BRATILAVA – Nohavičky ako najväčšie ocenenie! V Česko Slovenskej SuperStar vedia diváci svojich obľúbených interpretov rôzne obdarovať. Okrem plyšákov ich zahádžu aj sladkosťami, kvetmi a dokonca aj spodnou bielizňou. Tentokrát si jedny nohavičky „ukradol“ aj porotca Paľo Habera (47).

V nedeľňajšom priamom prenose opäť na pódiu skončilo niekoľko kúskov ženskej sexi bielizne. Po vystúpení blonďavého Mira Šmajdu jedny nohavičky dokonca pristáli aj pri porotcovi Paľovi Haberovi, ktorý si ich hneď privlastnil. „Ďakujem. Zoberiem domov, takéto ešte nemáme,“ reagoval Habera pri prezeraní si ružových tango nohavičiek. Na stolíku mu však dlho neležali.

Po speváckom výkone Martina Chodúra sa pripojil porotca k šalejúcim slečnám a hodil gaťky po mladom spevákovi. „Čo k tomu viacej povedať. Dokonalé vystúpenie orchestra s fantastickým sólistom. Keby si náhodou chcel, tu máš gate. To máš odo mňa,“ povedal Habera a hodil bielizeň po Chodúrovi.

Topky.sk zaujímalo, či mladého speváka po jeho vystúpeni potešilo, že aj on dostal od fanúšičiek nohavičky. A tiež to, čo hovorí na to, že mu jedny hodil aj Habera. „Myslím si, že spevák nemôže ľuďom hovoriť, čo majú robiť na koncerte. Je to pre nich hlavne zábava. Nohavičky boli čisté a nepoužité, takže ich niekomu zrejme venujem, povedal s úsmevom Chodúr a pokračoval: To, že na mňa hodil nohavičky aj pán Habera beriem ako veľkú recesiu a zároveň i dôkaz, že sa mu moje vystúpenie páčilo, “ dodal s úsmevom Martin.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu