Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Drezúra superstaristov: Prísne podmienky ako v base!

Uväznení finalisti?! Zobraziť galériu (7)
Uväznení finalisti?!

BRATISLAVA – Zavretí v zlatej klietke! Za popularitu musia súťažiaci Česko Slovenskej SuperStar platiť vysokú daň. Topky.sk sa pozreli na to, v akých podmienkach finalisti žijú. Zistili sme, že to majú viac než len prísne!

O súkromí nemôže byť reč! Strážna služba non-stop v pätách, ostrá sledovanosť na každom kroku, obmedzené návštevy, presne stanovený program, žiadny čas na rodinu... To všetko so sebou prináša účasť v Česko Slovenskej speváckej šou. „Finalisti musia vždy nahlásiť kam idú a kedy sa vrátia,“ potvrdili nám v Markíze neustály dohľad nad superstaristami . Dokonca, ak chcú ísť účastníci domov, nemôžu tak urobiť bez vyžiadania.

Speváci sa voči takýmto zákazom a príkazom rozhorčene búria! Zadaným prekážajú narušené intímne chvíle. „Môj priateľ za mnou nemôže prísť do hotela. Stráži nás ochranka,“ frfle na adresu týchto opatrení metalistka Leona Šenková (16). A nie je sama! Na nedostatok súkromia v spoločnosti partnerky sa sťažuje aj Martin Chodúr (19).

Ale aj nezadaní speváci už toho majú plné zuby! „Na rodinu máme tridsať minút, aj to len v nedeľu po priamom prenose,“ povedal pre český denník Aha! Bratislavčan Denis Lacho (15). Problém vyhovieť všetkým členom rodiny má aj Košičan Miro Šmajda (20). Ten pravidelne priamo na parkovisku všetkých narýchlo vyobjíma a hneď uteká do hotela. Práve tam trávia finalisti väčšinu svojho času. A hoci je im v týchto priestoroch poskytnutý maximálny luxus, za jeho stenami sa cítia ako vo väzení.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu