Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Zvrhlá Nicole Kidman: Odhaľuje tajomstvá zo svojej spálne!

Nicole Kidman Zobraziť galériu (11)
Nicole Kidman

LONDÝN – Kto by to o nej povedal? Navonok chladná ako ľad, vo vnútri však skrýva horúci oheň! Nicole Kidman (42) dobre vie, ako to vo svojej spálni roztočiť. Dnes odhadzuje posledné zvyšky hanby a prezrádza svoje posteľové pikantérie.

Herečka, ktorá si doteraz nechávala svoje súkromie len pre seba, konečne prehovorila! V rozhovore pre britskú verziu pánskeho časopisu GQ priznáva, že vo svojom živote prežila rôzne stupne lásky od „každodenného manželstva“ až po „divné sexuálne fetišistické záležitosti“. A v podstate sa jej bohatým skúsenostiam ani niet čo čudovať. Veď ako inak by si mohla desať rokov udržať krásavca Toma Cruisa? Pre inšpiráciu tiež nemusela chodiť ďaleko – stačí si spomenúť na ich spoločný eroticky ladený film Eyes Wide Shut.

Dnes je už však Nicole Kidman matkou dcéry Sunday Rose, ktorú má so svojím súčastným manželom country rockerom Keithom Urbanom (42). A ako hviezda filmu Moulin Rouge opisuje ich spoločný partnerský život? Nicole prezradila, že je „nespútaný“ a „nebezpečný“. Na druhej strane priznáva aj to, že nie všetky jej vzťahy boli natoľko vzrušujúce, ako je ten súčasný.

Herečka zároveň v rozhovore vyvrátila obvinenia, že sa za Toma Cruisa vydala kvôli kariére. Tvrdí, že jej agenti jej chceli sobáš vyhovoriť. „Nevydávaj sa! Zničí ti to kariéru,“ dohovárali jej. Romantická Nicole im však odpovedala jediným argumentom: „Ale ja som zamilovaná.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu