Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Neodolateľná Nicole Kidman: Zvádzala holým chrbtom

Nicole Kidman a Keith Urban. Zobraziť galériu (11)
Nicole Kidman a Keith Urban.

LAS VEGAS - Na odovzdávaní cien Country Music robila spevákovi Keithovi Urbanovi (41) spoločnosť manželka Nicole Kidman (41). Očarujúca kráska opäť zažiarila nevídaným šarmom, čo jej partnerovi nekonečne zdvíha imidž.

Nicole patrí k hollywoodskej smotánke s vybraným vkusom pre módu. Na akciu svojej polovičky sa vyobliekala vo veľkom štýle. Jej krásna postava dala dlhým trblietavým šatám, s obrovským výstrihom na chrbte, ten najlepší tvar.

Škoda, že na muža po jej boku sa takéto chválospevy skladajú len veľmi ťažko. Je však nad slnko jasné, že Nicole trpí neuveriteľnou slabosťou na chlapov nižšieho vzrastu.

So svojím partnerom je ale nadmieru spokojná. Neprekážala jej dokonca ani závislosť na omamných látkach, kvôli ktorej sa Keith liečil v odvykacom centre.

Lásku svojej manželke vyznal hudobník tým najlepším spôsobom. Nedávno zložil pre Nicole pesničku, ktorá sa jej neuveriteľne páčila.

„Myslím, že ju to veľmi dojalo,“ priznáva sa hrdo Keith.

Neodolateľná Nicole Kidman: Zvádzala
Zobraziť galériu (11)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu