Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Neplodné ženy túžia po zázračnej vode Nicole Kidman

Nikol Kidman
Nikol Kidman

LOS ANGELES - Nicole Kidman povedala, že voda z jazierok Austrálie jej pomohla otehotnieť. Teraz ju chcú aj ostatné ženy. Vodu z jazierok v jednej z odľahlých oblastí na severe Austrálie začalo mnoho žien považovať za účinný liek proti neplodnosti.

Mimoriadnu popularitu tunajšej vode prinieslo vyhlásenie herečky Nicole Kidman, ktorá povedala, že pomohla nielen jej, ale aj ďalším ženám otehotnieť.

Kidman natáčala v roku 2007 v okolí mestečka Kununurra veľkofilm Austrália. Herci a členovia štábu sa v obrovských horúčavách často osviežovali v potokoch a prírodných jazerách, ktorými je tento kraj preslávený.

Len o niekoľko týždňov neskôr Kidman prekvapivo zistila, že čaká dieťa , dcérku Sunday Rose, ktorej otcom je Keith Urban. Okrem nej vraj otehotnelo aj ďalších šesť žien, ktoré na príprave filmu spolupracovali. Svoje tehotenstvo herečka pripísala aj vode z Kununurry, o ktorej miestni domorodci tvrdia, že má zázračné schopnosti.

Neplodné ženy z celého sveta teraz túžia liečivú vodu získať a žiadajú o ňu pracovníkov turistického úradu. Tí im ale namiesto fliaš s vodou doporučujú Kununurru navštíviť. "Pokúšame sa tieto ženy od žiadania fliaš s vodou odradiť. Dôvodom sú problémy spojené s jej naberaním a prepravou. Presviedčame ich, aby si sem radšej prišli zaplávať," povedala hovorkyňa úradu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu