Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Módne dni plné faux pas: Najskôr "šmatlajúca" modelka, potom z rautu tlačenica!

Padajúca modelka Zobraziť galériu (30)
Padajúca modelka

BRATISLAVA – Bolo by to dokonalé, keby...! Na včerajšej módnej prehliadke, ktorá sa konala v rámci Bratislavských módnych dní v divadle Pavla O. Hviezdoslava, sa udialo niekoľko prekvapivých momentov.

Skvelý dojem takmer vydarenej prehliadky pokazilo najskôr nečakané zatackanie modelky, ktorú zradili vysoké podpätky. Po niekoľkosekundovom tackaní a takmer páde sa modelka krívajúc a polovyzutá prešla po celom móle bez mihnutia oka. Následne na konečnom defilé odkráčala bosá. Tým však nečakané faux pas nekončilo.

Pri predvedení modelov ďalšej návrhárky zlyhala elektrika a prehliadka tak prebehla v tme. Následne sa ozval hlas jednej z organizátoriek, ktorá sa za vzniknuté problémy ospravedlnila. „Prepáčte vypadli nám poistky, ale nebojte sa, pre veľký úspech si prehliadku týchto modelov zopakujeme,“ s humorom zachraňovala situáciu. Hoci to viacerí prítomní hostia brali s úsmevom na perách, na tvári hostiteľky a riaditeľky agentúry, ktorá šou organizovala, Márii Rehákovej sa zjavili vrásky.

To však ešte netušila, že týmto sa prekvapivé momenty neskončili. Po exkluzívnej šou nasledoval raut. Ten sa však razom zmenili na tlačenicu. Občerstvenie pre niekoľko desiatok ľudí sa konalo v jednej miestnosti, kde si hostia doslova dýchali na krk.

Módnu prehliadku si nenechali ujsť aj známe tváre nášho šoubiznisu. Nechýbal podnikateľ Boris Kollár, ktorý sa tu tentokrát objavil s kamarátom Mirom Šimoničom. Modely si pozrela aj moderátorka Soňa Müllerová či Jarmila Lajčáková Hargašová. Viac fotografií a informácií si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Sledujte TOPKY TV: Takto krívajúc kráčala modelka po móle!

 

Módne dni plné faux
Zobraziť galériu (30)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu